top of page

EFR / NIKTA Herhalingscursussen

EFR certificeringen behaald in het kader van BHV en alle NIKTA certificeringen moeten elk jaar worden hehaald. Alle andere EFR-certificeringen zijn twee jaar geldig. Het wordt aanbevolen ook deze vaardigheden eens per jaar te herhalen om kennis en handelen fris en up to date te houden.

 

In de EFR herhalingscursussen worden kennis en vaardigheden uit de betreffende cursussen doorgenomen en geoefend. De herhalingen zijn erop gericht het vertrouwen in het eigen handelen te behouden en te versterken. Welke kennis en vaardigheden worden herhaald is afhankelijk van de cursus waarvoor de herhaling wordt gedaan.

Herhalingscursussen kunnen gevolgd worden door iedereen die binnen de twee voorafgaande jaren een EFR-cursus heeft gevolgd. Voor herhalingscursussen voor NIKTA-gecertificeerden geldt een termijn van één jaar.

Voor herhalingscursussen zijn geen extra studiematerialen verplicht. Er wordt gewerkt met de handboeken van de betreffende cursussen. Uw instructeur brengt u op de hoogte van de mogelijke vernieuwingen in richtlijnen als deze beschikbaar zijn.

Reanimatie ehbo cursus bhv
Noodhulp
bottom of page